15 49.0138 8.38624 https://hairtastic.se arrow 0 arrow 0 Ditt E-post har skickats Något gick fel, försök igen. NEW HOT SALE cookie-true 600

All Categories w/o Products Shortcode

All Categories w/o Products Shortcode

 • <div class="C016f7619group-name-wrap"> <h1 id="C016f7619group-name">Äkta Löshår</h1> </div> <div id="C016f7619group-text" class="cropped"> <div id="C016f7619text-wrap"> <div class="C016f7619text">Med äkta löshår kan du på ett enkelt sätt förändra din frisyr och skapa en ny look. Det kan ge dig ett långt, likväl som ett riktigt fylligt hår, vara lockigt eller rakt och antingen sitta kvar länge eller tas ur samma kväll. För att möta upp just dina behov har Hairtastic därför utvecklat olika metoder för hårförlängning som du enkelt kan sätta i hemma.</div> </div> </div>
 • Clip on extensions Dags att få det perfekta håret? Hairtastics <strong>Clip on löshår</strong> är en exklusiv serie med extensions av högsta kvalitet. Tack vare att löshåret är fördelat på anpassade delar smälter det in i ditt eget hår på ett naturligt och snyggt sätt. Våra smidiga och hållbara <strong>clips </strong>med <strong>löshår</strong> gör det enkelt för dig att både förlänga och förtjocka ditt hår med ett naturenligt resultat. Hårförlänging med clips Clip on Set är en exklusiv serie där äkta indiskt Remyhår används. Det är kontrollerat, tvättat, behandlat och färgat till rätt nyans. Remy innebär att alla hårstrån är fördelade och vända åt samma håll, vilket minskar risken för att håret trasslar sig. Denna <strong>clip on hårförlängning </strong>med <strong>äkta</strong> <strong>löshår </strong>är enkel att fästa och ta bort och skadar inte ditt riktiga hår. Du kan välja att tona löshåret, men tiden på hållbarheten kommer då att förkortas. Vi rekommenderar därför inte toning av hårförlängningen om du vill använda den så länge som möjligt. Med olika typer av hår – Basic, Classic, Ombre och Dip Dye – gör vi det enkelt för dig att hitta den typ av <strong>löshår </strong>med <strong>clips </strong>du önskar och behöver för att skapa den hårstil du drömmer om. För ett hår som håller länge vid rätt behandling rekommenderar vi Classic. För dig som vill satsa på en djärvare look med färg är Dip Dye ett perfekt alternativ. Handla dina extensions snabbt och enkelt Har du hittat det du söker för att kunna skapa drömlooken? Perfekt! Då beställer du enkelt och bekvämt dina <strong>Clip</strong> <strong>on</strong> <strong>extensions</strong> i vår webbutik. Har du frågor kring din order eller vilket Clip on löshår som passar dig bäst? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss så ser vår professionella och erfarna personal till att hjälpa dig.
 • Clip on set Basic <div id="C016f7619text-wrap"> <div class="C016f7619text">Nail Hair består av äkta löshår och finns i flera kvaliteter och längder, detta för att du enkelt ska kunna matcha din egen hårkvalitet och få ett så naturligt resultat som möjligt. Det stora färgutbudet gör också att du på ett smidigt sätt kan hitta en hårfärg som stämmer överens med din egen. Slingorna är förlimmade med vax längst in vid fästpunkten.</div> </div> Regalec Basic kan du använda ca i 3 månader vid rätt skötsel. Håret är äkta indiskt remy hår vilket betyder att alla hårstrån är fördelade och vända åt samma håll. Det är kontrollerat, tvättat, behandlat och färgat till rätt nyans. Regalec basic är ett väldigt bra hår som vi erbjuder till ett av marknadens lägsta priser.
 • Hairtastics Clip on set är en exklusiv serie med löshår av högsta kvalitet. Här hittar du äkta indiskt löshår med hög standard. Löshåret är fördelat på anpassade delar, vilket gör att det smälter in i ditt eget hår på ett naturligt och trovärdigt sätt. Beställ enkelt och bekvämt clips med löshår i vår webbshop. Äkta löshår av högsta kvalitet Hairtastic är en exklusiv serie där vi använder äkta indiskt Remy hår som är kontrollerat, tvättat, behandlat och färgat till rätt nyans. Remy innebär att alla hårstrån är fördelade och vända åt samma håll, vilket minskar chansen för att håret trasslar sig. Löshåret i Hairtastic-serien är behandlat med ett exklusivt keratinvax och blir därmed enklare att arbeta med, både vad gäller insättning av hårförlängningen och när det är dags att ta bort det. Du kan välja att tona löshåret, men tiden på hållbarheten kommer då att förkortas. Vi rekommenderar därför inte toning av hårförlängningen om du vill använda den så länge som möjligt. Clip on hårförlängning är ett smidigt sätt att skapa en frisyr med extra volym och längd. Med hjälp av medföljande hårspännen sätter du enkelt i löshåret och det smälter in i ditt eget hår på ett naturligt sätt. Clipsen är fördelade på 7 delar, vilket gör att du kan applicera det jämnt i hela håret. Det tar bara ett par minuter att sätta in och ta ur löshåret på egen hand. Självklart kan du locka, föna och styla håret precis som du vill. Oftast behövs bara ett paket för att göra en hårförlängning, men om du har tjockt hår, eller vill ha extra mycket volym, kan två paket behövas. Clip on kan även kallas clip in, clips eller klipps. Kontakta oss om du har frågor kring hårförlängningar Du beställer enkelt och bekvämt clip on löshår i vår webbutik. Har du frågor kring din order eller våra produkter är du välkommen att ta <a href="http://hairtastic.se/Kontakta-oss">kontakt med oss</a>.
 • Med äkta Ombre & Dip Dye hår får du den perfekta färgningen utan att sitta flera timmar hos frisören!Snabbt och enkelt får du en hel förlängning eller förtjockning i två nyanser du vill ha med perfekt resultat.Det tar bara några minuter och är precis som ett vanligt clip on set som du sätter in i ditt egna hår. Skillnaden mellan Ombre och Dip Dye är att i Ombre färgas topparna i en liknande nyans av ditt egna medans med Dip Dye går det mot det djärva färgstarka nyanser, tex toppar som är rosa, lila, röda.
 • Nail Hair extensions Nöjer du dig endast med det bästa när det kommer till hårförlängning och hårförtjockning? Då har du hittat rätt. Nail Hair tillverkar hårslingor av indiskt Remyhår som noggrant sorteras och sätts ihop för bästa kvalitet och resultat. Det är äkta löshår som det ska vara! Äkta löshår billigt Nail Hair extensions tillverkar löshår i slingor i tre olika kvaliteter – Supreme, Classic och Basic. Det gör att du enkelt kan hitta hårslingor som matchar både kvaliteten på ditt eget hår såväl som plånboken och tillfället. Vill du ha en hårförlängning som håller länge och som går att återanvända så är Supreme rätt alternativ. Classic är för dig som söker god kvalitet på dina hårslingor men som inte menar att återanvända dem. För dig som ska testa äkta löshår för första gången så är Basic ett utmärkt alternativ. Nail Hair är hårförlängning av Remyhår som fästs med keratinvax. Det innebär en god förutsättning till såväl skonsam fastsättning som avtagning där ditt riktiga hår inte tar skada. Genom rätt behandling av ditt löshår kommer du kunna njuta av det i många månader, och Supreme kan även återanvändas flera gånger vid rätt skötsel. Handla din hårförlängning här Få det hår du drömt om - beställ slingor av äkta löshår från oss redan idag! Vi på Hairtastic värdesätter hög kvalitet, därför är vi glada över att kunna erbjuda dig Nail Hair extensions. Du kan även boka tid för hårförlängning på vår salong på Östermalm. Har du frågor kring din order eller våra produkter? Du är varmt välkommen att kontakta oss.
 • Bästsäljare. Lyxigt äkta löshår med lång hållbarhetstid och tjockt ända ut i topparna. Tar du väl hand om detta kan du tom. återanvända efter några månaders användning. 20 slingor per förpackning.
 • God kvalité och äkta löshår till bra pris. Våra kunder brukar ha i håret i ca 3-4 månader vid rätt skötsel. 20 slingor per förpackning.
 • <strong> Nail hair Basic</strong>  passar utmärkt för dig som vill testa på en hårförlängning för första gången en kortare tid. Håret är i grunden oftast mörkt och härstammar från Indien och de delar av Ryssland som gränsar till Asien men även från Kazakhstan, Mongoliet och Kina. Denna hårtyp har en lite grövre struktur och genomgår en starkare kemisk behandling hos våra leverantörer för att det ska kunna uppnå den kvalitet, färg, nyans, och stil som du vill ha. Denna typ av löhår kallas därför single drawn hair. <strong>Produktbeskrivning:</strong> Singel Drawn Längder 50 och 60cm. Hårslingan väger ca 1g/slinga. 20 slingor/förpackning. Självfall/vågigt efter en tvättning Håller i 2-4 månader vid rätt skötsel och skydd. Kallas även nagelslingor, nail hair extensions och keratinslingor. <strong>Övrigt</strong>: Du behöver ca 2-3 paket för en hårförtjockning och 5-7 paket för en hel hårförlängning för att få ett fint och naturligt resultat.
 • Hairtastic Hårvård Våra hårvårdsprodukter är särskilt framtagna för att vårda ditt hår och dina Extensions. Ditt Löshår behöver vård och det betyder att du ska använda schampo och balsam utav bästa möjliga kvalitet. Det finns många olika slags produkter där ute som säkert kan ge dig en ren yta, men kan skada ditt hår.
 • <strong>CLIP-ON SET -  OMBRE </strong> Trånar du och ditt hår efter förändring, men lusten att sitta hos frisören i flera timmar finns inte riktigt där? Med Dip Dye och Ombre löshår har du lösningen på dina problem, tillsammans med smarta Clip ons som snabbt förnyar din stil. Hos Hairtastic hittar du flera nyanser, alla med samma höga kvalitet. Att skapa en ny look har aldrig varit enklare! <strong>Dip Dye eller Ombre till ditt hår?</strong> Gjort av finaste Remyhår där alla strån är kontrollerade, tvättade och vända åt samma håll kan vi nu erbjuda både Dip Dye och Ombre till dig och ditt hår. Dessa behandlingar tar ofta flera timmar hos frisören, och riskerar dessutom att skada ditt naturliga hår. Med Clip on slipper du både den stora utgiften och skadorna, men får ändå förvandlingen. Det gör det även möjligt att sätta i och ta ut håret när du än vill. Ombre utgår från ditt naturliga hår och har sedan en annan nyans i topparna. Ett moderiktigt och roligt sätt att förändra sig på. Vi kan bland annat erbjuda Ombre Hair Blonde för dig som är blond, men vi har självfallet även snygga alternativ för dig med mörkare hår. Trendiga Dip Dye utgår även det från ditt naturliga hår, men håret färgas topparna i färgstarka och läckra nyanser som verkligen sticker ut. Behandlingen gör att färgerna sitter i under lång tid, så länge du tar hand om håret på rätt sätt.
 • Vi har det du behöver till din hårförlängning. Både verktyg för insättning och borttagning av löshår samt fina accesoarer. Även hårvårdsprodukter.
 • <strong>Tillbehör Löshår </strong> Hairtastic sortimentet för våra Löshårstillbehör hittar du bland annat dubbelhäftande löshårstejp, som du kan använda när du vill förnya dina tejp extensions eller värmetång för insättning av Nail Hair Extensions. Vi har även verktygen som behövs för att skapa drömfrisyren. Hårnålar, gummiband, klämmor och mycket, mycket mer.

You can display all categories with thumbnails by using this WooCommerce shortcode.

 

 • <div class="C016f7619group-name-wrap"> <h1 id="C016f7619group-name">Äkta Löshår</h1> </div> <div id="C016f7619group-text" class="cropped"> <div id="C016f7619text-wrap"> <div class="C016f7619text">Med äkta löshår kan du på ett enkelt sätt förändra din frisyr och skapa en ny look. Det kan ge dig ett långt, likväl som ett riktigt fylligt hår, vara lockigt eller rakt och antingen sitta kvar länge eller tas ur samma kväll. För att möta upp just dina behov har Hairtastic därför utvecklat olika metoder för hårförlängning som du enkelt kan sätta i hemma.</div> </div> </div>
 • Clip on extensions Dags att få det perfekta håret? Hairtastics <strong>Clip on löshår</strong> är en exklusiv serie med extensions av högsta kvalitet. Tack vare att löshåret är fördelat på anpassade delar smälter det in i ditt eget hår på ett naturligt och snyggt sätt. Våra smidiga och hållbara <strong>clips </strong>med <strong>löshår</strong> gör det enkelt för dig att både förlänga och förtjocka ditt hår med ett naturenligt resultat. Hårförlänging med clips Clip on Set är en exklusiv serie där äkta indiskt Remyhår används. Det är kontrollerat, tvättat, behandlat och färgat till rätt nyans. Remy innebär att alla hårstrån är fördelade och vända åt samma håll, vilket minskar risken för att håret trasslar sig. Denna <strong>clip on hårförlängning </strong>med <strong>äkta</strong> <strong>löshår </strong>är enkel att fästa och ta bort och skadar inte ditt riktiga hår. Du kan välja att tona löshåret, men tiden på hållbarheten kommer då att förkortas. Vi rekommenderar därför inte toning av hårförlängningen om du vill använda den så länge som möjligt. Med olika typer av hår – Basic, Classic, Ombre och Dip Dye – gör vi det enkelt för dig att hitta den typ av <strong>löshår </strong>med <strong>clips </strong>du önskar och behöver för att skapa den hårstil du drömmer om. För ett hår som håller länge vid rätt behandling rekommenderar vi Classic. För dig som vill satsa på en djärvare look med färg är Dip Dye ett perfekt alternativ. Handla dina extensions snabbt och enkelt Har du hittat det du söker för att kunna skapa drömlooken? Perfekt! Då beställer du enkelt och bekvämt dina <strong>Clip</strong> <strong>on</strong> <strong>extensions</strong> i vår webbutik. Har du frågor kring din order eller vilket Clip on löshår som passar dig bäst? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss så ser vår professionella och erfarna personal till att hjälpa dig.
 • Clip on set Basic <div id="C016f7619text-wrap"> <div class="C016f7619text">Nail Hair består av äkta löshår och finns i flera kvaliteter och längder, detta för att du enkelt ska kunna matcha din egen hårkvalitet och få ett så naturligt resultat som möjligt. Det stora färgutbudet gör också att du på ett smidigt sätt kan hitta en hårfärg som stämmer överens med din egen. Slingorna är förlimmade med vax längst in vid fästpunkten.</div> </div> Regalec Basic kan du använda ca i 3 månader vid rätt skötsel. Håret är äkta indiskt remy hår vilket betyder att alla hårstrån är fördelade och vända åt samma håll. Det är kontrollerat, tvättat, behandlat och färgat till rätt nyans. Regalec basic är ett väldigt bra hår som vi erbjuder till ett av marknadens lägsta priser.
 • Hairtastics Clip on set är en exklusiv serie med löshår av högsta kvalitet. Här hittar du äkta indiskt löshår med hög standard. Löshåret är fördelat på anpassade delar, vilket gör att det smälter in i ditt eget hår på ett naturligt och trovärdigt sätt. Beställ enkelt och bekvämt clips med löshår i vår webbshop. Äkta löshår av högsta kvalitet Hairtastic är en exklusiv serie där vi använder äkta indiskt Remy hår som är kontrollerat, tvättat, behandlat och färgat till rätt nyans. Remy innebär att alla hårstrån är fördelade och vända åt samma håll, vilket minskar chansen för att håret trasslar sig. Löshåret i Hairtastic-serien är behandlat med ett exklusivt keratinvax och blir därmed enklare att arbeta med, både vad gäller insättning av hårförlängningen och när det är dags att ta bort det. Du kan välja att tona löshåret, men tiden på hållbarheten kommer då att förkortas. Vi rekommenderar därför inte toning av hårförlängningen om du vill använda den så länge som möjligt. Clip on hårförlängning är ett smidigt sätt att skapa en frisyr med extra volym och längd. Med hjälp av medföljande hårspännen sätter du enkelt i löshåret och det smälter in i ditt eget hår på ett naturligt sätt. Clipsen är fördelade på 7 delar, vilket gör att du kan applicera det jämnt i hela håret. Det tar bara ett par minuter att sätta in och ta ur löshåret på egen hand. Självklart kan du locka, föna och styla håret precis som du vill. Oftast behövs bara ett paket för att göra en hårförlängning, men om du har tjockt hår, eller vill ha extra mycket volym, kan två paket behövas. Clip on kan även kallas clip in, clips eller klipps. Kontakta oss om du har frågor kring hårförlängningar Du beställer enkelt och bekvämt clip on löshår i vår webbutik. Har du frågor kring din order eller våra produkter är du välkommen att ta <a href="http://hairtastic.se/Kontakta-oss">kontakt med oss</a>.
 • Med äkta Ombre & Dip Dye hår får du den perfekta färgningen utan att sitta flera timmar hos frisören!Snabbt och enkelt får du en hel förlängning eller förtjockning i två nyanser du vill ha med perfekt resultat.Det tar bara några minuter och är precis som ett vanligt clip on set som du sätter in i ditt egna hår. Skillnaden mellan Ombre och Dip Dye är att i Ombre färgas topparna i en liknande nyans av ditt egna medans med Dip Dye går det mot det djärva färgstarka nyanser, tex toppar som är rosa, lila, röda.
 • Nail Hair extensions Nöjer du dig endast med det bästa när det kommer till hårförlängning och hårförtjockning? Då har du hittat rätt. Nail Hair tillverkar hårslingor av indiskt Remyhår som noggrant sorteras och sätts ihop för bästa kvalitet och resultat. Det är äkta löshår som det ska vara! Äkta löshår billigt Nail Hair extensions tillverkar löshår i slingor i tre olika kvaliteter – Supreme, Classic och Basic. Det gör att du enkelt kan hitta hårslingor som matchar både kvaliteten på ditt eget hår såväl som plånboken och tillfället. Vill du ha en hårförlängning som håller länge och som går att återanvända så är Supreme rätt alternativ. Classic är för dig som söker god kvalitet på dina hårslingor men som inte menar att återanvända dem. För dig som ska testa äkta löshår för första gången så är Basic ett utmärkt alternativ. Nail Hair är hårförlängning av Remyhår som fästs med keratinvax. Det innebär en god förutsättning till såväl skonsam fastsättning som avtagning där ditt riktiga hår inte tar skada. Genom rätt behandling av ditt löshår kommer du kunna njuta av det i många månader, och Supreme kan även återanvändas flera gånger vid rätt skötsel. Handla din hårförlängning här Få det hår du drömt om - beställ slingor av äkta löshår från oss redan idag! Vi på Hairtastic värdesätter hög kvalitet, därför är vi glada över att kunna erbjuda dig Nail Hair extensions. Du kan även boka tid för hårförlängning på vår salong på Östermalm. Har du frågor kring din order eller våra produkter? Du är varmt välkommen att kontakta oss.
 • Bästsäljare. Lyxigt äkta löshår med lång hållbarhetstid och tjockt ända ut i topparna. Tar du väl hand om detta kan du tom. återanvända efter några månaders användning. 20 slingor per förpackning.
 • God kvalité och äkta löshår till bra pris. Våra kunder brukar ha i håret i ca 3-4 månader vid rätt skötsel. 20 slingor per förpackning.
 • <strong> Nail hair Basic</strong>  passar utmärkt för dig som vill testa på en hårförlängning för första gången en kortare tid. Håret är i grunden oftast mörkt och härstammar från Indien och de delar av Ryssland som gränsar till Asien men även från Kazakhstan, Mongoliet och Kina. Denna hårtyp har en lite grövre struktur och genomgår en starkare kemisk behandling hos våra leverantörer för att det ska kunna uppnå den kvalitet, färg, nyans, och stil som du vill ha. Denna typ av löhår kallas därför single drawn hair. <strong>Produktbeskrivning:</strong> Singel Drawn Längder 50 och 60cm. Hårslingan väger ca 1g/slinga. 20 slingor/förpackning. Självfall/vågigt efter en tvättning Håller i 2-4 månader vid rätt skötsel och skydd. Kallas även nagelslingor, nail hair extensions och keratinslingor. <strong>Övrigt</strong>: Du behöver ca 2-3 paket för en hårförtjockning och 5-7 paket för en hel hårförlängning för att få ett fint och naturligt resultat.
 • Hairtastic Hårvård Våra hårvårdsprodukter är särskilt framtagna för att vårda ditt hår och dina Extensions. Ditt Löshår behöver vård och det betyder att du ska använda schampo och balsam utav bästa möjliga kvalitet. Det finns många olika slags produkter där ute som säkert kan ge dig en ren yta, men kan skada ditt hår.
 • <strong>CLIP-ON SET -  OMBRE </strong> Trånar du och ditt hår efter förändring, men lusten att sitta hos frisören i flera timmar finns inte riktigt där? Med Dip Dye och Ombre löshår har du lösningen på dina problem, tillsammans med smarta Clip ons som snabbt förnyar din stil. Hos Hairtastic hittar du flera nyanser, alla med samma höga kvalitet. Att skapa en ny look har aldrig varit enklare! <strong>Dip Dye eller Ombre till ditt hår?</strong> Gjort av finaste Remyhår där alla strån är kontrollerade, tvättade och vända åt samma håll kan vi nu erbjuda både Dip Dye och Ombre till dig och ditt hår. Dessa behandlingar tar ofta flera timmar hos frisören, och riskerar dessutom att skada ditt naturliga hår. Med Clip on slipper du både den stora utgiften och skadorna, men får ändå förvandlingen. Det gör det även möjligt att sätta i och ta ut håret när du än vill. Ombre utgår från ditt naturliga hår och har sedan en annan nyans i topparna. Ett moderiktigt och roligt sätt att förändra sig på. Vi kan bland annat erbjuda Ombre Hair Blonde för dig som är blond, men vi har självfallet även snygga alternativ för dig med mörkare hår. Trendiga Dip Dye utgår även det från ditt naturliga hår, men håret färgas topparna i färgstarka och läckra nyanser som verkligen sticker ut. Behandlingen gör att färgerna sitter i under lång tid, så länge du tar hand om håret på rätt sätt.
 • Vi har det du behöver till din hårförlängning. Både verktyg för insättning och borttagning av löshår samt fina accesoarer. Även hårvårdsprodukter.
 • <strong>Tillbehör Löshår </strong> Hairtastic sortimentet för våra Löshårstillbehör hittar du bland annat dubbelhäftande löshårstejp, som du kan använda när du vill förnya dina tejp extensions eller värmetång för insättning av Nail Hair Extensions. Vi har även verktygen som behövs för att skapa drömfrisyren. Hårnålar, gummiband, klämmor och mycket, mycket mer.
Köp åt mig

E-post förhandsgranskning

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

HANDLA NU

Designval

E-mail Settings