15 49.0138 8.38624 https://hairtastic.se arrow 0 arrow 0 Ditt E-post har skickats Något gick fel, försök igen. NEW HOT SALE cookie-true 600

Salong

Salong

HÅRFÖRLÄNGNING PÅ SALONG HAIRTASTIC

Funderar du på att göra en hårförlängning? Då har du verkligen hittat rätt! Vi är den salong som har marknadens bästa kvalite på löshår. Vi har flera återkommande kunder inom detta område, och blir ständigt rekommenderade för nya kunder.

Vi arbetar med metoder som  keratinvax, tejplöshår  och även clips för dig som bara vill ha en tillfällig förlängning. Vi använder högkvalitativt hår från hairtastic. Våra priser varierar beroende på mängd och längd. Ju kortare hår och ju fler slingor du väljer att göra – desto billigare blir det per slinga.

Till en förtjockning räcker 50-75 slingor och till en förlängning rekommenderar vi ca 100-125 slingor beroende på ditt egna hårs tjocklek samt baserat på vad du önskar för slutresultat.

Vår salong  befinner sig Stockholm,  centralt på Östermalm, inte långt från tunnelbanestationen Karlaplan. Vi erbjuder professionell hårförlängning utfört av hårstylister som enbart jobbar med löshår.
På Hairtastic frisörsalong är det du som står i fokus och vi gör allt för att du ska få en fin stund hos oss. 

Boka tid för hårförlängning i vår salong på Östermalm. I vår webbokning ser du vilka tider som är lediga, vilket gör det enkelt att hitta en tid som passar bäst för dig. Du är självklart även välkommen att kontakta oss om du har frågor kring löshår eller våra tjänster.  Vi erbjuder betalning mot klarna faktura.

BOKA TID FÖR FÄRGBEHANDLING?

Nya kunder kan med fördel maila för konsultation gällande färgbehandling och tidsåtgång. För mer omfattande färgbehandlingar och/eller vid extra långt och tjockt hår kan extra tid behövas sättas av.

Besök oss gärna på vår Instagram@hairtasticab för mer bilder och inspiration!

Boka tid

 

Löshår allmän information

 Vi använder enbart löshår av mycket hög kvalitet, vilket betyder att det håller i 4-9 månader vid rätt skötsel. Vid professionell hårförlängning använder vi Hairtastic Nail Hair Supreme, ett äkta indiskt Remy löshår som inte trasslar sig och som håller länge. Resultatet blir ett fantastiskt vackert och naturligt hårsvall. När håret börjar växa ut och keratinfästena flyttar sig nedåt behöver du inte köpa nya hårslingor, utan vi fäster bara om keratinfästet. Hårförlängningen går att tona, men det är inget vi rekommenderar då hållbarheten påverkas. Vill du njuta av en bra hårförlängning så länge som möjligt bör du undvika att färga eller tona håret.

 

Adress
Hairtastic
Regeringsgatan 83
111 39 Stockholm
Norrmalm
Tel: 08- 500 82 400
Mobil :072- 318 40 00
Köp åt mig

E-post förhandsgranskning

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

HANDLA NU

Designval

E-mail Settings