15 49.0138 8.38624 https://hairtastic.se arrow 0 arrow 0 Ditt E-post har skickats Något gick fel, försök igen. NEW HOT SALE cookie-true 600

Hårguide

Hårguide

Tryck på en av rubrikerna för att läsa mer.

Clip on set steg för steg

Äkta löshår i clip on set. Snabbt och enkelt får du en hel förlängning eller förtjockning.
Med clipsen, som är fördelade på 7st delar, sätter du fast löshåret i ditt egna hår.
Mängden hår är ca 110g. Du kan enkelt sätta in och ta ur håret själv, på ett par minuter.
Självklart kan du locka, föna och styla håret precis som du vill.
Nedan följer en guide om hur du ska göra.

Insättning
  • Börja med att testa var någonstans på ditt huvud du ska placera de olika längderna. Ett set med clip-on innehåller vanligtvis 7 delar i varierande storlekar, allt för att passa olika sorters frisyrer.
  • Gör en vågrät bena, börja från öra till öra och jobba dig sedan uppåt.
  • Tupera håret vid benen som clipsen ska fästas i.
  • För bättre hållbarhet, spraya med lite hårspray på den tuperade delen.
  • Fäst clipsen i den tuperade benan, en efter en.
  • Fortsätt sedan uppåt och gör likadant tills alla 7 delar sitter på plats.
  • Vid extremt tjockt hår rekomenderas två paket av Hairtastic clip on set

Nail hair steg för steg

Löshår är något som blir allt mer och mer populärt eftersom det kan användas av flera skäl. Det ger både dig både längre och fylligare hår utifrån dina önskemål. Kvalitén på löshåret och fästena som hairtastic har sitter bra i håret.
Den dagen du bestämmer dig för att ta ut din hårförlängning är det väldigt enkelt att få bort dina extensions.


Löshår, eller hair extensions som det också kallas kan användas av alla och av flera skäl. Det ger både extra textur och en fin längd, precis efter dina önskemål. Den fina kvalitén på slingor gör också att du inte behöver vara orolig för att de ska lossna.

Nail Hair extensions är förlimmade slingor med keratin längst in vid fästpunkten. Du fäster dem med hjälp av en värmetång vilket gör att slingorna sitter fast tills den dagen du bestämmer dig för att ta ut ditt Löshår.
Hairtastic har ett sortiment av olika metoder av extensions med ett flertal olika längder och färger. Allt för att kunna matcha löshåret till just ditt hår och för att göra din hårförlängning till den succé du önskar!

Hairtastic Nailhair är keratin slingor som 90 % av ditt egna hår består av vilket innebär att fästena på löshåret är en väldigt skonsam metod för ditt hår. Alla våra hårförlängningar är av äkta löshår.

Du kan blanda dina färger precis som du önskar. Du kan välja att göra en hårförtjockning eller en hårförlängning eller varför inte bara effektslingor.

Nailhair metoden passar för dig som vill ha en hårförlängning en längre tid. Om du vill ha långt och fylligt hår för en kväll rekommenderar vi clip-on set.

Insättning av Löshår på salong

Bäst på Hårförlängningar !

Funderar du på att göra en hårförlängning? Då har du verkligen hittat rätt! Vi är den salong som har marknadens bästa kvalite på löshår. Vi har flera återkommande kunder inom detta område, och blir ständigt rekommenderade för nya kunder.

Vi arbetar enbart med keratinvax och använder högkvalitativt hår från hairtastic. Våra priser varierar beroende på mängd och längd. Ju kortare hår och ju fler slingor du väljer att göra – desto billigare blir det per slinga.

Till en förtjockning räcker 50-75 slingor och till en förlängning rekommenderar vi ca 100-125 slingor beroende på ditt egna hårs tjocklek samt baserat på vad du önskar för slutresultat.

Allmän information

En hårförlängning kan användas 2 – 6 månader och kan även fästas om på nytt vid rätt skötsel. Vid bokningstillfället går vi igenom skötselråd och våra rekommendationer gällande hårvårdsprodukter. All form av behandling på håret medför givetvis lite slitage. Vi har valt att jobba med keratinfästen vilket är den mest skonsammaste metoden för ditt hår. Varför just keratinslingor? Anledningen till att vi på hairtastic har valt att jobba med denna metod beror på att 90 % av vårt hår består av just keratin. Detta gör att det är väldigt smidigt vid uttagning av en hårförlängning. Dem största orsakerna till slitagevid användning av löshår är felaktig insättning / urtagning löshår.

Välkommen att boka tid på vår online bokning

Olika metoder av löshår

Keratinslingor

Keratinslingor är den mest populära metoden idag att förlänga sitt hår på. För några år sedan fästes löshåret med lim vilket skadade håret på senare tid har man utvecklat metoden och använder sig av keratin för att flänga hår med. Eftersom ditt egna hårstrå är gjord av 90% keratin så är detta mer hälsosamt om mindre skadligt för ditt hår.

Keratinslingor som även kallas nagelslingor fäst med hjälp av en värmetång nära hårbotten. Förlängningen sätts så att det kan röra sig naturligt med ditt egna hår. Dessa förlängningar varar 3-6 månader eller mer, och bör tas bort eller göras om på den tiden.

Fördelen med keratinslingor är att den är säkrats av alla metoderna då slingorna ofta sitter bra samt att det är mer skonsamt för ditt hår.

Även om denna metod är vanligt lim kommer denna metod orsaka lite slitage på ditt hår som med alla typer av behandlingar som färgning

Tejpade Löshår

Tejapde löshår – även kallade hud väft, är en relativt nyare teknik. Håret hålls samman av dubbel sidig tejp som du fäster fast i ditt hår.

Fördelen med tejpmetoden är att det går fort att fästa i håret och passar utmärkt när du vill testa på en hårförlängning för första gången.

Nackdelen med tejpmetoden är att det håller ca 4 veckor då den ofta har förmågan att glida ur håret fortare jämfört med dem andra metoderna.

Clip- on set

Med clip on set kan du förlänga ditt hår snabbt och enkelt genom små spännen som du fäster i ditt egna hår på bara några minuter. Med ditt hårpaket med följer olika storlekar och delar för att skapa så naturligt resultat som möjligt så det smälter in med ditt egna. Clip on set kan även kallas clip in, clips eller klipps.

Microringar är en teknik där ett litet rör pressas och stängs med ett specialverktyg för att fästa förlängningen i ditt hår. Metoden är inte så tidskrävande för din frisör/hårstylist jämfört med keratin metoden. Om en slinga skulle glida ner går det snabbt att flytta upp.

Nackdelar med Micro ringar är vissa kan uppleva att den metaliska materialet kan var obekvämt mot hårbotten och särskilt liggandes. Det som också kan skada ditt hår mer med denna metod är att metalldelen liknar en skruv och eftersom mickroringar har lättare för att glida ner lite så kan detta orsaka friktion när det kläms ihop vilket kan ta skada på ditt hår.

Flip-in hair

Flip-In Hair är den nya revolutionen av hårförlängningar – Denna hårförlängning orsakar ingen skada på ditt eget hår. Flip-In Hair erbjuder dig det snabbaste och enklaste sättet att ändra din look på bara några minuter. Den osynliga tråden som läggs mellan ditt hår ger dig en hårförlängning på endast några få minuter och är mycket enkel att ta ur. Flip-In Hair passar utmärk till användare med kort eller tunnare hår.

Flip-In Hair är tillverkad av rent människohår och är av mycket hög kvalitet. Flip-In Hair motsvarar ca 125 slingor av keratin metoden. Flip-In Hair finns i olika färger, längder, strukturer och modeller.

Skötselråd Hårförlängning

Innan du som kund bestämmer dig för att göra en hårförlängning hos hairtastic följer några råd som är viktiga att tänka på. Det kräver mycket vård och skötsel vid användning av löshår. Desto ljusare ditt hår är desto mer omvårdnad krävs.

Se till att tvätta håret innan besöket men använd inga oljor eller produkter som gör ditt hår mer glidit före din hårförlängning. Sedan ska du låta löshåret sitta i 24 timmar innan du tvättar det första gången.

Var noga med att använda återfuktande schampo och inpackning av hög

kvalité. Produkter att rekommendera är hairtastic shampo/balsam och inpackning som är speciellt framtagna för just löshår.

Tänk på att fläta ditt hår när du ska gå och lägga dig. Detta för att undvika trassel och tovor.

Använd inte mjällschampo eller volymschampo då det kan skada ditt hår. Undvik även Färgning/blekning av ditt hår då det kan skada fästena.

Vi rekommenderar att man använder en borste som är speciellt framtagen för löshår. Detta för att man ska undvika att komma åt fästena för mycket.

Vid uttag av ditt hår rekommenderar vi att ni kommer till vår salong. Felaktig borttagning ger slitage på håret och kan skada ditt hår.

För dig som ska ha ditt löshår en längre period rekommenderas ett återbesök efter 6-8 veckor där man går igenom håret och även flyttar upp fästen om man anser att det behövs. Keratinbehandling kan även göras för att återuppbygga löshåret på nytt och göra det mjukt och glansigt.

Köp åt mig

E-post förhandsgranskning

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

HANDLA NU

Designval

E-mail Settings