15 49.0138 8.38624 https://hairtastic.se arrow 0 arrow 1 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT SALE cookie-true 600

NAIL HAIR STEG FÖR STEG

NAIL HAIR STEG FÖR STEG

Nail Hair

Löshår är något som blir allt mer och mer populärt eftersom det kan användas av flera skäl. Det ger både dig både längre och fylligare hår utifrån dina önskemål. Kvalitén på löshåret och fästena som hairtastic har sitter bra i håret.
Den dagen du bestämmer dig för att ta ut din hårförlängning är det väldigt enkelt att få bort dina extensions.


Löshår, eller hair extensions som det också kallas kan användas av alla och av flera skäl. Det ger både extra textur och en fin längd, precis efter dina önskemål. Den fina kvalitén på slingor gör också att du inte behöver vara orolig för att de ska lossna.

Nail Hair extensions är förlimmade slingor med keratin längst in vid fästpunkten. Du fäster dem med hjälp av en värmetång vilket gör att slingorna sitter fast tills den dagen du bestämmer dig för att ta ut ditt Löshår.
Hairtastic har ett sortiment av olika metoder av extensions med ett flertal olika längder och färger. Allt för att kunna matcha löshåret till just ditt hår och för att göra din hårförlängning till den succé du önskar!

Hairtastic Nailhair är keratin slingor som 90 % av ditt egna hår består av vilket innebär att fästena på löshåret är en väldigt skonsam metod för ditt hår. Alla våra hårförlängningar är av äkta löshår.

Du kan blanda dina färger precis som du önskar. Du kan välja att göra en hårförtjockning eller en hårförlängning eller varför inte bara effektslingor.

Nailhair metoden passar för dig som vill ha en hårförlängning en längre tid. Om du vill ha långt och fylligt hår för en kväll rekommenderar vi clip-on set.

Här finner du vårt Hairtastic Nail Hair hår

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X