15 49.0138 8.38624 https://hairtastic.se arrow 0 arrow 0 Ditt E-post har skickats Något gick fel, försök igen. NEW HOT SALE cookie-true 600

Olika metoder av löshår

Olika metoder av löshår

Keratinslingor

Keratinslingor är den mest populära metoden idag att förlänga sitt hår på. För några år sedan fästes löshåret med lim vilket skadade håret på senare tid har man utvecklat metoden och använder sig av keratin för att flänga hår med. Eftersom ditt egna hårstrå är gjord av 90% keratin så är detta mer hälsosamt om mindre skadligt för ditt hår.

Keratinslingor som även kallas nagelslingor fäst med hjälp av en värmetång nära hårbotten. Förlängningen sätts så att det kan röra sig naturligt med ditt egna hår. Dessa förlängningar varar 3-6 månader eller mer, och bör tas bort eller göras om på den tiden.

Fördelen med keratinslingor är att den är säkrats av alla metoderna då slingorna ofta sitter bra samt att det är mer skonsamt för ditt hår.

Även om denna metod är vanligt lim kommer denna metod orsaka lite slitage på ditt hår som med alla typer av behandlingar som färgning

 Tejp Löshår Double Drawn

För att dina extensions från Hairtastic ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtastic omsättning efter omsättning. Vårt Tejp Löshår innehåller alltid och endast äkta hår av högsta kvalitet. Med tejp extensions fäster du löshåret med en speciell tejp som sitter på silikonträns. Hårförlängning med tejp passar speciellt dig med tunt hår, då tränsen är mycket tunn och tejpen är framtagen för att vara så transparent som möjligt, detta för att smälta in mot din naturliga hårfärg.

Hairtastics patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda det. Vårt  Tejp Löshår fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad. För att isättningen ska fungera optimalt är vi väldigt noga med att man går till någon som är utbildad för insättning av Tejp extensions. Med  hårförlängning med tejp kan du få en full förlängning på under en timme som håller länge.

Clip- on set

Med clip on set kan du förlänga ditt hår snabbt och enkelt genom små spännen som du fäster i ditt egna hår på bara några minuter. Med ditt hårpaket med följer olika storlekar och delar för att skapa så naturligt resultat som möjligt så det smälter in med ditt egna. Clip on set kan även kallas clip in, clips eller klipps.

Microringar är en teknik där ett litet rör pressas och stängs med ett specialverktyg för att fästa förlängningen i ditt hår. Metoden är inte så tidskrävande för din frisör/hårstylist jämfört med keratin metoden. Om en slinga skulle glida ner går det snabbt att flytta upp.

Nackdelar med Micro ringar är vissa kan uppleva att den metaliska materialet kan var obekvämt mot hårbotten och särskilt liggandes. Det som också kan skada ditt hår mer med denna metod är att metalldelen liknar en skruv och eftersom mickroringar har lättare för att glida ner lite så kan detta orsaka friktion när det kläms ihop vilket kan ta skada på ditt hår.

Flip-in hair

Flip-In Hair är den nya revolutionen av hårförlängningar – Denna hårförlängning orsakar ingen skada på ditt eget hår. Flip-In Hair erbjuder dig det snabbaste och enklaste sättet att ändra din look på bara några minuter. Den osynliga tråden som läggs mellan ditt hår ger dig en hårförlängning på endast några få minuter och är mycket enkel att ta ur. Flip-In Hair passar utmärk till användare med kort eller tunnare hår.

Flip-In Hair är tillverkad av rent människohår och är av mycket hög kvalitet. Flip-In Hair motsvarar ca 125 slingor av keratin metoden. Flip-In Hair finns i olika färger, längder, strukturer och modeller.
Här kan du se vilken hårfärg som matchar ditt hår

Köp åt mig

E-post förhandsgranskning

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

HANDLA NU

Designval

E-mail Settings