15 49.0138 8.38624 https://hairtastic.se arrow 0 arrow 0 1 Ditt E-post har skickats Något gick fel, försök igen. NEW HOT SALE cookie-true 600

Skötselråd Hårförlängning

Skötselråd Hårförlängning

Råd inför Hårförlängning 

Innan du som kund bestämmer dig för att göra en hårförlängning hos hairtastic följer några råd som är viktiga att tänka på. Det kräver mycket vård och skötsel vid användning av löshår. Desto ljusare ditt hår är desto mer omvårdnad krävs.

Se till att tvätta håret innan besöket men använd inga oljor eller produkter som gör ditt hår mer glidit före din hårförlängning. Sedan ska du låta löshåret sitta i 24 timmar innan du tvättar det första gången.

Vårdande inpackningar

Var noga med att använda återfuktande schampo och inpackning av högkvalité. Produkter att rekommendera är hairtastic schampo/balsam och inpackning som är speciellt framtagna för just Löshår. Använd inte mjällschampo eller volymschampo då det kan skada ditt hår. Undvik även Färgning/blekning av ditt hår då det kan skada fästena.

Borsta ditt Löshår

Vi rekommenderar att man använder en borste som är speciellt framtagen för löshår. Detta för att man ska undvika att komma åt fästena för mycket. Tänk på att fläta ditt hår när du ska gå och lägga dig. Detta för att undvika trassel och tovor.

Styla med värmeskydd

Löshår är roligt och ger dig massor av möjligheter att få längd, färgeffekter och volym. Det är kan också klippas och stylas för att passa just din look. Använder du värmestyling är det bra att använda värmeskydd innan.

vid uttag av ditt hår rekommenderar vi att ni kommer till vår salong eller en salong med erfarenhet av hårförlängningar . Felaktig borttagning ger slitage på håret och kan skada ditt hår.

Dags att ta ut din Hårförlängning

vid uttag av ditt hår rekommenderar vi att ni kommer till vår salong eller en salong med erfarenhet av hårförlängningar . Felaktig borttagning ger slitage på håret och kan skada ditt hår.

Återanvändning av Löshår

För dig som ska ha ditt löshår en längre period rekommenderas ett återbesök efter 6-8 veckor där man går igenom håret och även flyttar upp fästen om man anser att det behövs. Keratinbehandling kan även göras för att återuppbygga löshåret på nytt och göra det mjukt och glansigt.
Här hittar du våra hårdvårdsprodukter för skötsel av din hårförlängning

 

 

 

Köp åt mig

E-post förhandsgranskning

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

HANDLA NU

Designval

E-mail Settings