Salong Hairtastic

Tel: 08-500 824 00

Hairtastic
Regeringsgatan 83
111 39 Stockholm
Norrmalm

HOS OSS ÄR DET DU SOM ÄR HUVUDPERSONEN.

Hairtastic har fullt fokus på vårt expertområde, Löshår & hårförlängningar.
I lokalerna på Östermalm, utför specialiserade hårstylister professionella isättningar av löshår. För oss är det alltid du som står i centrum. Dina önskemål, vår kunskap och erfarenhet är utgångspunkten för att få bästa resultat.
Den som vill beställa löshår och sätta in hårförlängning på egen hand hittar allt som behövs i  vår webbutik.  Här finner du vår bästsäljare, Tejplöshår, Nail Hair Remyhår av olika kvalitetsgrader, smidiga clip on-set, hårvårdsprodukter och verktyg för hårförlängning.

Boka tid för hårförlängning i vår salong på Östermalm. I vår webbokning ser du vilka tider som är lediga, vilket gör det enkelt att hitta en tid som passar bäst för dig. Du är självklart även välkommen att kontakta oss om du har frågor kring löshår eller våra tjänster.  Vi erbjuder betalning mot Klarna faktura.

BOKA TID FÖR FÄRGBEHANDLING?

Nya kunder kan med fördel maila för konsultation gällande färgbehandling och tidsåtgång. För mer omfattande färgbehandlingar och/eller vid extra långt och tjockt hår kan extra tid behövas sättas av.

Besök oss gärna på vår Instagram för mer bilder och inspiration!