Guide & Råd - Hairtastic

Guide & Råd

Clip-On Set Löshår – Guide steg för steg

Nail Hair – Guide steg för steg

Skötselråd

Hårförlängning på salong

 

Vanliga frågor och svar

Vilket är det bästa löshåret?

Hairtastic är ledande inom löshår och levererar högsta kvalitet. Vårt tejplöshår har en lång livslängd tack vare vår fyllnad och långa tillverkningstid där fabriken noggrant plockar ut det finaste hårstråna, detta resulterar i att håret håller omsättning efter omsättning.
Vårt tejplöshår är valet för dig som vill ha en skonsam förlängning

 

Vilken hårförlängning sliter minst på håret?

Metoden som du fäster med tejp är utvecklad för att vara skonsam mot ditt hår. Fästena fördelar tyngden på många hårstrån vilket gör att löshåret inte sliter ditt hår och inte glider ur.

 

Vilket löshår håller längst?

Hairtastic tejplöshår är valet för dig som vill ha en skonsam förlängning som skyddar ditt egna hår! Vår kvalitet håller omsättning efter omsättning.

 

Hur länge kan man ha tejplöshår?

Håret kan normalt sättas om 4-7 gånger då det med tiden blir kortare då man flyttar upp fästena vid omsättning. Man bör inte gå längre än 8 veckor innan omsättning med sina extensions så man riskerar att få slitage på sitt egna hår.

 

Är tejp löshår bra eller dåligt för håret?

Tape- extensions från Hairtastic är skonsam för håret och enkelt att sätta i. Fästena är mjuka och följer din huvudform så att slingorna blandar sig fint med ditt egna hår och ger en naturlig look. Fästena är tunna och diskreta att det inte syns alls, inte ens i skandinaviskt tunt och fint hår.

 

Vad kostar en hårförlängning med tejplöshår?

Kostnaden för en hel hårförlängning med tejp går på ca 6.000 – 8.000 kr.