Hårförlängning på salong - Hairtastic

Hårförlängning på salong

HÅRFÖRLÄNGNING PÅ SALONG HAIRTASTIC

Funderar du på att göra en hårförlängning? Då har du verkligen hittat rätt! Vi är den salong som har marknadens bästa kvalite på löshår. Vi har flera återkommande kunder inom detta område, och blir ständigt rekommenderade för nya kunder.

Vi arbetar med metoder som keratinvax, tejplöshår  och även clips för dig som bara vill ha en tillfällig förlängning. Vi använder högkvalitativt hår från hairtastic. Våra priser varierar beroende på mängd och längd. Ju kortare hår och ju fler slingor du väljer att göra – desto billigare blir det per slinga.

Till en förtjockning med Nail Hair  räcker 50-75 slingor och till en förlängning rekommenderar vi ca 100-125 slingor beroende på ditt egna hårs tjocklek samt baserat på vad du önskar för slutresultat. Vid insättning av Tejp Löshår behövs 2 förpackningar vid förtjockning och cirka 4 paket vid en hel förlängning.

Vår salong  befinner sig Stockholm,  centralt på Östermalm, inte långt från tunnelbanestationen Karlaplan. Vi erbjuder professionell hårförlängning utfört av hårstylister som enbart jobbar med löshår.
På Hairtastic frisörsalong är det du som står i fokus och vi gör allt för att du ska få en fin stund hos oss. 

Boka tid för hårförlängning i vår salong på Östermalm. I vår webbokning ser du vilka tider som är lediga, vilket gör det enkelt att hitta en tid som passar bäst för dig. Du är självklart även välkommen att kontakta oss om du har frågor kring löshår eller våra tjänster.  Vi erbjuder betalning mot klarna faktura.

Allmän information

En hårförlängning kan användas 2 – 6 månader och kan även fästas om på nytt vid rätt skötsel. Vid bokningstillfället går vi igenom skötselråd och våra rekommendationer gällande hårvårdsprodukter. All form av behandling på håret medför givetvis lite slitage. Vi har valt att jobba med  Tejp / Keratinfästen vilket är den mest skonsammaste metoden för ditt hår.

Varför just keratinslingor? Anledningen till att vi på hairtastic har valt att jobba med denna metod beror på att 90 % av vårt hår består av just keratin. Detta gör att det är väldigt smidigt vid uttagning av en hårförlängning. Dem största orsakerna till slitagevid användning av löshår är felaktig insättning / urtagning löshår.

Varför just Tejp Löshår? Tape extensions sätter inga begränsningar på kundens egna hår. Du behöver inte använda dig av lim eller köpa till extra värmeverktyg, utan klistrar enkelt fast håret med en speciellt framtagen tejp. Dessutom hinner du göra en full förlängning på under en timme.  Detta beror såklart på hur väl du tar hand om ditt löshår och hur snabbt till vanliga hår växer.

Välkommen att boka tid på vår onlinebokning.