Nail Hair – Guide steg för steg - Hairtastic

Nail Hair – Guide steg för steg

Löshår är något som blir allt mer och mer populärt eftersom det kan användas av flera skäl. Det ger dig både längre och fylligare hår utifrån dina önskemål. Kvalitén på löshåret och fästena som Hairtastic har sitter bra i håret.
Den dagen du bestämmer dig för att ta ut din hårförlängning är det väldigt enkelt att få bort dina extensions.

Löshår, eller hair extensions som det också kallas kan användas av alla och av flera skäl. Det ger både extra textur och en fin längd, precis efter dina önskemål. Den fina kvalitén på slingor gör också att du inte behöver vara orolig för att de ska lossna.

Nail Hair extensions är för-limmade slingor med keratin längst in vid fästpunkten. Du fäster dem med hjälp av en värmetång vilket gör att slingorna sitter fast tills den dagen du bestämmer dig för att ta ut ditt Löshår. Våra Keratin slingor är en väldigt skonsam metod för ditt hår.  90 % av ditt  naturliga hår består av  keratin vilket Hairtastic fästen är gjorda av.

Hairtastic har ett sortiment av olika metoder av extensions med ett flertal olika längder och färger. Allt för att kunna matcha löshåret till just ditt hår och för att göra din hårförlängning till den succé du önskar!

Du kan blanda dina färger precis som du önskar. Du kan välja att göra en hårförtjockning eller en hårförlängning eller varför inte bara effektslingor.

Nailhair metoden passar för dig som vill ha en hårförlängning en längre tid.