Skötselråd för dig som använder Hårförlängning med Tejp!

*  Avvakta minst 2 dygn  med att tvätta håret efter att du satt i håret. Detta för att låta fästena sätta sig ordenligt.

*Tvätta håret så sällan som möjligt för att undvika onödigt slitage, gärna inte mer än 1-2 gånger i veckan.

*Borsta håret endast med en specialanpassad borste. Börja borsta håret nerifrån och upp för att undvika för hårda tag och onödig belastning.

*Man bör regelbundet använda inpackning som vårdar. Tänk på att aldrig applicera balsam eller inpackning vid fästet eftersom det blir fettigt och gör att fästet kan släppa eller glida av. Vid användning av extensions ska du alltid undvika produkter som innehåller silikoner, dessa kan göra att håret blir väldigt trassligt och ger kraftigt försämrad kvalité.

* Stark sol, värme, bad i klor- och saltvatten kan luckra upp tejpfästen. Håret slits extra mycket när det utsätts för sådan exponering, håret kan trassla sig ordentligt av saltvatten och klor samt kan blont hår missfärgas. Skölj håret noga med sötvatten efter sådan exponering & använd inpackning samt leave in produkter som skyddar håret. Helst av allt, undvik att bada håret. Vi ansvarar inte för löshår som använts i sol eller bad.

* All toning, färgning eller annan kemisk behandling på håret sker på egen risk. Vi rekommenderar inte sådana behandlingar på ditt löshår eftersom det redan är behandlat. Vi ersätter inte hår som förstörts pga. kemiska behandlingar. Man ska ha i åtanke att en hårförlängning kräver mer skötsel än vanligt hår. Det är inte mer avancerat men du bör lägga ner mer tid på håret för att behålla det fint och glansigt.

*Sedan kan du platta, locka och styla håret så som du önskar! Använd gärna värmeskydd i håret vid värmestyling och tänk på att hålla hårtorken 30 cm från håret för att inte skada fästena.

Hårförlängning på Wilma med 3-paket Tejp Extensions.